Body & Fit
Body & Fit

Smart bar

€ 19,99
€ 11,99
€ 8,00 Korting
Actuele Smart bar aanbieding bij Body & Fit van 7-06 t/m 28-09.
Geldig: 7 jun. tot en met 28 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Body & Fit folder of Body & Fit website zijn leidend.
Laatste update: 21-09-2023
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen

Smart bar aanbieding en online acties uit de actuele Body & Fit folder

Deze Smart bar is nu in de aanbieding bij Body & Fit. Bekijk ook de actuele Body & Fit folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Smart bar online via Body & Fit website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Smart bar aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Smart bar aanbieding in de Body & Fit folder van volgende week?

Wanneer is Smart bar in de aanbieding? of "ik wil weten of Smart bar volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Smart bar in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Smart bar komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Smart bar in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Body & Fit reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.

Veelgestelde vragen over Smart bar

Waar kan ik de goedkoopste Smart bar vinden?

De aanbieding is verkrijgbaar in verschillende winkels, bekijk alle producten om de goedkoopste Smart bar te krijgen. Als je graag wilt kijken of het artikel met meer korting te koop is in een andere winkel, bekijk de categorie 'Sport'. Wellicht vind je deze aanbiedingen ook interessant: Smart bar crunchy, Smart bar crunchy classic & Smart bar crunchy bundel (3x).

close-icon close-icon

Wat is de prijs van Smart bar in aanbieding?

De prijs van de Smart bar kan ook teruggevonden worden hierboven op de pagina, samen met de datum van wanneer de aanbieding beschikbaar is. Ook kun je de prijzen in de huidige folder of op de Body & Fit website controleren. De aanbiedingen verzekeren je van het kopen van de Body & Fit producten voor de laagste prijs.

close-icon close-icon

Waar kan ik vergelijkbare aanbiedingen van Body & Fit vinden?

Is de actie van Smart bar niet echt waar je naar opzoek bent of is de actie verlopen? Je kunt altijd de folder van 25-09-2023 tot en met 01-10-2023 online bekijken om de acties en aanbiedingen bij Body & Fit terug te vinden.

close-icon close-icon

Is dit de hoogste korting voor Smart bar bij Body & Fit?

Neem een kijkje voor de goedkoopste producten tussen alle aanbiedingen! Als je wilt weten of Body & Fit de hoogste korting voor Smart bar heeft, vergelijk het op de Topic page of met andere winkels.

close-icon close-icon

Welke andere vergelijkbare aanbiedingen heeft Body & Fit?

Als je zoekt naar aanbiedingen die anders zijn dan de Smart bar aanbiedingen, neem een kijkje in de folder van 25-09-2023 tot en met 01-10-2023. Hier zijn een aantal voorbeelden van andere acties: Smart bar crunchy, Smart bar crunchy classic & Smart bar crunchy bundel (3x).

close-icon close-icon

Is deze actie online beschikbaar in de webshop?

Meeste aanbiedingen zijn ook verkrijgbaar op de webshop. Om erachter te komen of Smart bar online verkrijgbaar is bij Body & Fit, neem een kijkje op de Body & Fit website. Houd er rekening mee dat sommige winkels alleen online verkopen op de website, of hebben enkel een winkel op de site. Meer informatie vind je op de Body & Fit website.

close-icon close-icon

In welke categorie kan ik deze actie vinden?

De Smart bar aanbieding kan teruggevonden worden in de Sport categorie. Klik op de folder of scroll verder naar 'aanbiedingen'. Als je de vergelijkbare aanbiedingen wilt zien, blader door de folder van 25-09-2023 tot en met 01-10-2023.

close-icon close-icon

In welke andere winkel kan ik Smart bar vinden?

Je beste optie is om het product bij Body & Fit te kopen. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in de folders van andere winkels. Als je klikt op Sport onder categorieën, vind je de winkels die vergelijkbaar zijn met Body & Fit.

close-icon close-icon

Heeft u een kortingscode nodig voor Smart bar?

Je kunt toegang krijgen tot een aantal acties en aanbiedingen met een actiecode of kortingscode. Als je wilt bekijken of Smart bar een code nodig heeft, neem een kijkje in de folder van 25-09-2023 tot en met 01-10-2023 of op de Body & Fit website.

close-icon close-icon

Wat biedt Body & Fit, behalve Smart bar, nog meer aan?

Body & Fit biedt naast de Smart bar een ruime collectie producten aan. Houd de wekelijkse folder in de gaten om de beste aanbiedingen en acties te vinden. Naast Smart bar, kunt u ook de volgende aanbiedingen vinden: Smart bar crunchy, Smart bar crunchy classic & Smart bar crunchy bundel (3x).

close-icon close-icon
Toon alle...