Black Friday BlendZ deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe BlendZ Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van BlendZ tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday BlendZ deals! Schrijf je nu in voor de BlendZ nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij BlendZ. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de BlendZ winkels vind je op BlendZ website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van BlendZ

Wanneer begint Black Friday bij BlendZ?

Black Friday deals van BlendZ zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van BlendZ. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van BlendZ?

Tijdens Black Friday stunt BlendZ dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Steve madden lage sneakers baskets masterr

Knowledgecotton apparel teak sweat shorts donkerblauw

Knowledgecotton apparel sweater olijf groen

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van BlendZ bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door BlendZ verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van BlendZ voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

BlendZ Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 BlendZ Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw