Folders van BK

Laatste folderupdate: 26-03-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BK folder online staat?
Al 20.864 mensen gingen je voor

Aanbiedingen bij BK

Download de gratis app met 2350+ winkels

BK folder en aanbiedingen

Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hand in hand met design en innovatie bij de BK winkel. Blader eens door de BK actie folder en ontdek de diverse keuken accessoires en vele aanbiedingen met tientallen euro's korting. BK heeft meer dan honderd jaar ervaring en een geweldig assortiment van de beste kwaliteit.


Wat voor producten kun je kopen bij BK?

De BK catalogus bestaat uit diverse keukenproducten als pannen, ovenschalen en keukengerei. Een groot aantal pannen als braadpannen, steelpannen en nog veel meer pannensoorten vind je geregeld terug in de aanbieding, zo shop je de beste pannen die jaren mee zullen gaan voor de laagste prijs. Merken als Gero en Van Kempen en Begeer zijn niet altijd het goedkoopste, echter ben je wel verzekerd van een goede kwaliteit die je bij veel goedkopere merken niet zult hebben.


Wat zijn de openingstijden en locaties?

De BK producten zijn in groot aantal winkels verspreid door Nederland te verkrijgen, in deze winkels kun je binnen de openingstijden terecht voor advies en verschillende aanbiedingen. Ook kun je de BK producten online bestellen in de BK webshop, online bestellingen worden dan gemakkelijk bij jou thuis bezorgd en bij bestellingen vanaf 50,- is dit kosteloos. Ook op de webshop vind je de acties uit de online folders en de uitverkoop terug. Uitgebreide informatie over het BK assortiment, de openingstijden van de diverse winkels en de online folders vind je op de website: https://www.bk.nl/