Birkenstock filialen in Den Haag

Birkenstock folders
Birkenstock Gedempte Gracht 64 2512AM Den Haag
openingstijden
Download de gratis app met 2350+ winkels

Birkenstock adressen en openingstijden in Den Haag

Je vindt hier alle Birkenstock adressen en de bijbehorende openingstijden van Birkenstock in Den Haag. Hierdoor weet je altijd of de Birkenstock bij jou in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Den Haag en kom je niet voor een dichte deur te staan. Naast deze informatie vind je hier ook de nieuwste Birkenstock folder in Den Haag en actuele aanbiedingen, zodat je nooit een korting misloopt. Mocht je meer informatie zoeken over de Birkenstock in Den Haag of in de buurt, dan kunnen we je ook verwijzen naar de Birkenstock website.

Veelgestelde vragen over Birkenstock

Is er een Birkenstock winkel in Den Haag?

In vrijwel heel Nederland vind je winkels van Birkenstock én er komen steeds meer nieuwe winkels bij. Op zoek naar een Birkenstock winkel in Den Haag of bij jou in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Birkenstock in Den Haag voor jou verzameld. Laat je adres automatisch bepalen of zoek in de steden lijst naar Den Haag en de dichtstbijzijnde Birkenstock winkel wordt getoond. Let op voordat je naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van jouw Birkenstock winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Birkenstock in Den Haag nu open?

De Birkenstock winkel in Den Haag heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op jouw Den Haag filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle aanbiedingen uit de folder ook verkrijgbaar in de Birkenstock in Den Haag?

De aanbiedingen van deze week uit de folder met 27-03-2023 t/m 02-04-2023 zijn geldig in jouw Birkenstock winkel in Den Haag. De beste aanbiedingen in Birkenstock Den Haag zijn: Garcia softshell jas zwart, Pyjama en Blue box kinder sneakers zwart/grijs.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Birkenstock in Den Haag?

De huidige openingstijden van Birkenstock in Den Haag vind je gemakkelijk door jouw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw Birkenstock winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Birkenstock in Den Haag?

Birkenstock heeft zulke interessante aanbiedingen Garcia softshell jas zwart, Pyjama en Blue box kinder sneakers zwart/grijs, dat we begrijpen dat je deze wil scoren bij Birkenstock in Den Haag. Helaas zit een Birkenstock winkel niet altijd in de buurt, geef je locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Den Haag.


Mocht er geen Birkenstock gevestigd zijn in Den Haag, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Kleding en Schoenen.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Birkenstock tijdens koopzondag?

De openingstijden van Birkenstock in Den Haag zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kan je altijd zien of een Birkenstock winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingstijden van Birkenstock op feestdagen zoals Kerst en Oud & Nieuw?

Vrijwel elke dag van de week is Birkenstock geopend, ook op zondag. Op feestdagen, zoals Kerst kunnen de openingstijden van Birkenstock afwijken. Bekijk de meest actuele openingstijden bovenaan deze pagina of check de website van Birkenstock voor actuele openingstijden tijdens:

  • Nieuwjaarsdag (1 januari):
  • Eerste Paasdag:
  • Tweede Paasdag:
  • Koningsdag (27 april):
  • Hemelvaartsdag
  • Eerste Pinksterdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste Kerstdag (25 december)
  • Tweede kerstdag: (26 december)
close-icon close-icon

Hoe snel bezorgt Birkenstock in Den Haag?

Het liefst ontvang jij je bestelling van Birkenstock natuurlijk nog dezelfde dag. In grote steden kan dit soms, maar standaard is vaak binnen 1-2 werkdagen. Helaas is dit (nog) niet altijd het geval. Dit kan diverse oorzaken hebben, zoals de vervoerder, het tijdstip wanneer je besteld, maar ook de drukte bij Birkenstock en/of het bezorgadres. Hierdoor kan de geschatte levertijd uit lopen na zo'n 3-4 werkdagen of meer. Bezoek daarom altijd de website van Birkenstock of bekijk de actuele folder die geldig is van 27-03-2023 t/m 02-04-2023. Hierin staan uitzonderingen ook vaak duidelijk vermeld.


close-icon close-icon
Toon alle...