Black Friday folders van Birkenstock

Laatste folderupdate : 05-10-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Birkenstock folder online staat?
Al 48.721 mensen gingen je voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Birkenstock deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Birkenstock Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Birkenstock tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Birkenstock deals! Schrijf je nu in voor de Birkenstock nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Birkenstock. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Birkenstock winkels vind je op Birkenstock website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Birkenstock

Wanneer begint Black Friday bij Birkenstock?

Black Friday deals van Birkenstock zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Birkenstock. De folder geldig van 03-10-2022 t/m 09-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Birkenstock?

Tijdens Black Friday stunt Birkenstock dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

D-zine sweatshirt

Baby yest

Timberland

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Birkenstock bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Birkenstock verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Birkenstock voor meer informatie over de actuele levertijden.