Black Friday Bert Plantagie deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bert Plantagie Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bert Plantagie tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bert Plantagie deals! Schrijf je nu in voor de Bert Plantagie nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Bert Plantagie. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Bert Plantagie winkels vind je op Bert Plantagie website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bert Plantagie

Wanneer begint Black Friday bij Bert Plantagie?

Black Friday deals van Bert Plantagie zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bert Plantagie. De Bert Plantagie folder geldig van 01-03-2024 t/m 31-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bert Plantagie?

Tijdens Black Friday stunt Bert Plantagie dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Eetgroep eternal (4-delig)

Loungebank elwah

Kallax Tv-meubel, combi, wit, 147x39x60 cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bert Plantagie bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bert Plantagie verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bert Plantagie voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bert Plantagie Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bert Plantagie Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw