Black Friday BBI Travel deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe BBI Travel Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van BBI Travel tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday BBI Travel deals! Schrijf je nu in voor de BBI Travel nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij BBI Travel. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de BBI Travel winkels vind je op BBI Travel website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van BBI Travel

Wanneer begint Black Friday bij BBI Travel?

Black Friday deals van BBI Travel zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van BBI Travel. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van BBI Travel?

Tijdens Black Friday stunt BBI Travel dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

FIETSVAKANTIE

LUXE IN ZEELAND

CITYTRIP HAARLEM

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van BBI Travel bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door BBI Travel verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van BBI Travel voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

BBI Travel Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 BBI Travel Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Succesvol verstuurd
Er is iets mis gegaan, probeer het opnieuw