Black Friday folders van Batavus

Laatste folderupdate : 03-10-2022

Batavus folder

Geldig: 2 okt. tot en met 31 okt.

Deze Batavus folder met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe aanbiedingen van Batavus en bespaar op je aankopen bij Batavus.

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Batavus folder online staat?
Al 33.803 mensen gingen je voor

Hou me op de hoogte

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste Batavus folder online staat?
Al 37.560 mensen gingen je voor

Black Friday Batavus deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe Batavus Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Batavus tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Batavus deals! Schrijf je nu in voor de Batavus nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij Batavus. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de Batavus winkels vind je op Batavus website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Batavus

Wanneer begint Black Friday bij Batavus?

Black Friday deals van Batavus zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Batavus. De Batavus folder geldig van 02-10-2022 t/m 31-10-2022 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Batavus?

Tijdens Black Friday stunt Batavus dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Vicenza premium mds fi

Vogue

Basil

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Batavus bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door Batavus verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Batavus voor meer informatie over de actuele levertijden.