Black Friday folders van BALR

Laatste folderupdate : 02-10-2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste BALR folder online staat?
Al 48.112 mensen gingen je voor

Black Friday BALR deals en aanbiedingen met hoge korting

Bekijk de nieuwe BALR Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Folderz.nl staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van BALR tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heb je tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme sale met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday BALR deals! Schrijf je nu in voor de BALR nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte bent van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en scherpe acties bij BALR. Voor meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingstijden van de BALR winkels vind je op BALR website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van BALR

Wanneer begint Black Friday bij BALR?

Black Friday deals van BALR zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van enorme kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van BALR. De folder geldig van 02-10-2023 t/m 08-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van BALR?

Tijdens Black Friday stunt BALR dit jaar met zeer goede aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Top - glitterprint

Dames shorts

Tuniek - 3/4-mouwen

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van BALR bezorgd?

Jouw aankoop wordt zo snel mogelijk door BALR verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan je normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van BALR voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

BALR Black Friday aanbiedingen

🖤 Black Friday deals: 0
💰 BALR Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0