Folders van AVIS

Er is tijdelijk geen folder

Wil jij een melding ontvangen als de nieuwste AVIS folder online staat?
Al 53.293 mensen gingen je voor
Download de gratis app met 2350+ winkels

Avis, het tweede autoverhuurbedrijf ter wereld en in Europa zelfs nr. 1 heeft in Nederland ruim 26 verhuurlocaties, zodat er altijd wel een Avis vestiging bij u in de buurt is. Avis streeft ernaar om altijd een stap verder te gaan in kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Avis heeft regelmatig scherpe acties en aanbiedingen, die ze vermelden in de folder. Daarnaast krijgen AVIS Clubleden nog eens 15 % extra korting. "Avis, We try harder". Meer informatie over de Avis vestigingen met openingstijden, de huur prijzen, de aanbiedingen op de site en reclame folder vindt u op: www.avis.nl

Jouw AVIS winkel

Bekijk de meest actuele folders en aanbiedingen van AVIS en betaal nooit meer teveel. AVIS heeft in Nederland 0 winkels, waar ze wekelijkse scherpe aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vind je aanbiedingen, die geldig zijn vanaf 21-11-2022 t/m 27-11-2022. Deze week zijn er 0 producten, die je met korting kan kopen en mogelijk voor de laagste prijs. Aanbiedingen zoals: Kinderlaarzen, Mepal bewaarproducten en Anwb wegenkaart europa wil je dus niet missen! Natuurlijk heeft AVIS nog meer producten in het assortiment, die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kun je wel bestellen in de webshop of ophalen bij een pickup point of winkel bij jou in de buurt. Kies jouw dichtstbijzijnde locatie met onze "locatie zoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingstijden van jouw winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda of een andere winkel in Nederland, kan je ook vinden op de website van AVIS.

Als je in de AVIS folder van deze niet kan vinden wat je zoekt, dan kan je altijd op zoek gaan naar de aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Auto en Fiets, zoals iTEK, De Wit Schijndel of ANWB. Wellicht slaag je er hier wel in om het product te vinden wat je zoekt tegen de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan je bij AVIS soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de AVIS website.

Veelgestelde vragen over AVIS

Welke aanbiedingen zijn er deze week bij AVIS?

AVIS heeft een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen! De AVIS aanbiedingen van deze week vind je gemakkelijk terug in de folder van 21-11-2022 tot en met 27-11-2022, ook kun je de waanzinnige acties online in de webshop of op de AVIS website. Hier zijn een aantal aantrekkelijke kortingen en acties: Kinderlaarzen, Mepal bewaarproducten and Anwb wegenkaart europa

Waar kan ik de AVIS folder van volgende week vinden?

De meest recente AVIS folders van deze week en volgende week kun je hier terugvinden: folder van 21-11-2022 tot en met 27-11-2022. Bekijk de beste aanbiedingen van volgende week op Folderz.nl!

Hoe weet ik of mijn artikel op voorraad is in mijn lokale AVIS?

Neem een kijkje op de online AVIS webshop of jouw favoriete product nog op voorraad is in jouw AVIS filiaal. Is jouw product niet meer op voorraad? Geen probleem; in de folder van 21-11-2022 tot en met 27-11-2022 vind je ook een aantal alternatieve aanbiedingen.

Is er een AVIS winkel bij mij in de buurt?

De dichtstbijzijnde winkel vind je gemakkelijk op de website wanneer je jouw locatie invult. Het voordeel van het delen van je locatie is dat je gemakkelijk een overzicht van alle winkels in jouw buurt krijgt. Wanneer je klikt op 'winkels' in de app zal je de dichtstbijzijnde AVIS winkel te zien krijgen. Ook kun je gemakkelijk je postcode invoeren op de website en in de app om uit te zoeken welke filialen dichtbij zijn.

Hoeveel AVIS winkels zijn er in Nederland in 2022?

AVIS heeft diverse winkels in Nederland. Op de AVIS website, vind je alle actuele adressen inclusief de nieuwe locaties die in 2022 zijn toegevoegd of gesloten zijn. Tijdens de feestdagen vind je hier ook de actuele openingstijden. Zou je het leuk vinden om te weten waar je de dichtstbijzijnde AVIS winkel kunt vinden? Geef de app toegang tot jouw locatie! Notitie: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

Is AVIS momenteel open?

De AVIS winkels hebben standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige openingstijden. Om te zien of er een AVIS in de buurt open is, klik op 'locaties' op de AVIS pagina op de website en select het filiaal dichtbij je. Ook kun je de huidige openingstijden bekijken op de AVIS website.

Waar kan ik de openingstijden van AVIS vinden?

De huidige openingstijden vind je gemakkelijk op de AVIS website. Ook kun je de AVIS openingstijden gemakkelijk op de website en app terugvinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van jouw AVIS winkel te vinden.

Wat kunt u online bestellen bij AVIS?

Bij AVIS is online bestellen erg makkelijk. Bekijk de webshop om het huidige AVIS assortiment te ontdekken. De online webshop bevat verschillende categorieën om de webshop overzichtelijk te houden. De verschillende aanbiedingen verkrijgbaar zijn deze uit de folder, van 21-11-2022 tot en met 27-11-2022

Is de online AVIS collectie dezelfde als die in de winkel?

In de meeste AVIS filialen vind je dezelfde collecties, zowel online als in de winkel. Dit kan echter wel verschillen per locatie. Bezoek de AVIS website voor meer informatie. Laat je inspireren door de folder van 21-11-2022 tot en met 27-11-2022.


Let op: Sommige winkels hebben alleen een webshop of enkel een winkel op de website. Controleer altijd of je de correcte informatie hebt op de AVIS pagina.

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor AVIS, hoe kan ik contact met u opnemen?

Voor specifieke vragen, een compliment of een klacht met betrekking tot AVIS, neem een kijkje op de AVIS website. In de 'contact' sectie vind je een e-mail adres, telefoonnummer of een contact formulier, AVIS is er om je te helpen!

Toon alle...

AVIS acties

🛍️ AVIS folders: 0
🆕 Nieuwe aanbiedingen: 0
🏷️ Categorie: Auto en Fiets
🕰️ Laatste folderupdate: 5/26/22