Flinterdunne kipfilet 125g

Geldig: 30 mei tot en met 6 jun.
Verlopen!
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
ALDI
ALDI

Flinterdunne kipfilet 125g

Verlopen!
€ 2,19
Actuele Flinterdunne kipfilet 125g aanbieding bij ALDI uit de folder. Bekijk de nieuwste Flinterdunne kipfilet 125g aanbieding hier en koop de goedkoopste Flinterdunne kipfilet 125g aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 30 mei tot en met 6 jun.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de ALDI folder of ALDI website zijn leidend.
Laatste update: 07-06-2022
Anderen bekeken ook deze aanbiedingen
Bekijk actuele aanbiedingen hier
Actuele ALDI folder
Nieuw

ALDI folder

Nog 5 dagen geldig

Flinterdunne kipfilet 125g aanbieding en online acties uit de actuele ALDI folder

Deze Flinterdunne kipfilet 125g is nu in de aanbieding bij ALDI. Bekijk ook de actuele ALDI folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Flinterdunne kipfilet 125g online via ALDI website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij jou in de buurt. Folderz.nl heeft altijd de beste Flinterdunne kipfilet 125g aanbiedingen voor jou verzameld. Word je hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Flinterdunne kipfilet 125g aanbieding in de ALDI folder van volgende week?

Wanneer is Flinterdunne kipfilet 125g in de aanbieding? of "ik wil weten of Flinterdunne kipfilet 125g volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Flinterdunne kipfilet 125g in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Flinterdunne kipfilet 125g komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Flinterdunne kipfilet 125g in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe ALDI reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.