1
  • Kies locatie
    • of

    • Gebruik huidige locatie

Lindemans

Lindeman's folder aanbiedingen en online acties

 

Lindeman's is opgericht in 1843 door de Engelsman Dr. Henry Lindeman, een afgestudeerd arts, die met zijn vrouw in Australië een nieuw leven begon. In 1955 exporteerde Lindeman's de eerste wijn naar Europa, Engeland. Het tegenwoordige zeer ruime assortiment Lindeman‘s wijn bestaat uit verschillende series. De BIN serie startte in 1985 met de Chardonnay  en telt inmiddels 18 wijnen, waaronder de rode wijn Cabernet Sauvignon, die prima smaakt prima bij de barbeque, de Sauvignon blanc, de Merlot en de Pinot Grigio. De laatste heeft een kenmerkende appel en peer aroma. Liefhebbers van rosé kiezen voor de BIN 30 Sparkling Rosé met aardbeien en rode bessen aroma. Lindeman's heeft geen eigen webwinkel, dus ga naar de winkel of webshop van Albert Heijn of Jumbo, die regelmatig een Lindemans wijn aanbieding hebben. Met een paar muisklikken bestel je snel je favoriete Lindemans wijn. 

 

Vergeet niet deze aanbiedingenpagina van folderz.nl  te bekijken, waarin Lindeman's acties en bijbehorende Lindemans aanbiedingen overzichtelijk vermeld staan en vind daar de actuele folders van winkels die nu een Lindemans aanbieding hebben, Let op de beste prijs of actie in deze reclamefolders en koop daardoor ook deze week Lindeman's producten voor een lage prijs of met hoge korting.

 

In de informatie die folderz.nl verstrekt over de  (online) reclamefolder aanbiedingen vindt u webshops en winkels,  met vermelding van openingstijden, waar je voor een lage prijs of lekker goedkoop Lindemans wijnen kan kopen. Uitgebreide informatie over alle Lindeman's wijnen, vind je op de website van Lindeman's: https://www.lindemans.com/nl-nl

 

x

Gratis registreren

Meld je aan en ontvang als eerste de nieuwe folder van %s.

Met 1 klik je folder opslaan
Exclusieve aanbiedingen ontvangen
Jouw favoriete winkels volgen

We plaatsen nooit iets op je tijdlijn zonder jouw toestemming.


of Activatie link niet ontvangen?

Simpel en snel met één klik registreren

Al meer dan 22.634 geregistreerde leden!

Door mij in te schrijven op Folderz.nl accepteer ik de algemene voorwaarden


Login


of


X
Misschien Later
Kies winkel
Deze komt voor in meerdere winkels, maak je keuze.